Het team van CHOG

CHOG bestaat uit toegewijde professionals die mensen helpen om de zelfredzaamheid te versterken en mensen weer mee te laten doen aan de samenleving.

André Sluik - Directeur-bestuurder

| 06-40126774

André heeft zijn ervaring opgedaan in de jeugdzorg, gehandicaptenzorg en sociaal-maatschappelijke hulpverlening. Als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener, coach, ontwikkelaar en manager. André zorgt ervoor dat bij het organiseren van zorg het om de mens blijft gaan.


Gerrit Duerink - Hoofd hulpverlening

06-37550429

Gerrit heeft zijn ervaring opgedaan in de verslavingszorg en maatschappelijke hulpverlening. Als maatschappelijk werker, directeur, projectleider. Maar nooit zonder te begeleiden. Want hulpverlening is voor Gerrit altijd persoonlijk.


Erik Velema - Hoofd activering

 | 06-20557645

Erik heeft zijn ervaring onder andere opgedaan in de verslavingszorg, gehandicaptenzorg en de bouw en middenstand. Als systeemtherapeut, projectleider, begeleider en als ondernemer. Hij zet van alles op, haalt je erbij en loopt met je op.


Sofie Schurink - Medewerker Zorgkwaliteit

  | 06-23855783

Sofie studeert Pedagogische Wetenschappen en zorgt dat CHOG zorgkwalitatief op orde is en blijft. Als intern en extern aanspreekpunt voor zorgaanvraag tot en met zorgverantwoording, weet Sofie hoe het er mee staat. Martine Jellema - Medewerker Officemanagement

m.jellema@chog.nl | 06-21382154

Martine heeft naast een verpleegkundige achtergrond een natuurlijke aanleg om orde op zaken te stellen. Ze denkt graag in mogelijkheden. Maar zegt er lachend bij: "haalbaar mits betaalbaar". Helemaal goed dus, voor zorg anno nu. 


Natasja Grinwis - Begeleider

 | 06-51896989

Natasja heeft haar ervaring opgedaan in de commerciële en maatschappelijke dienstverlening en de gehandicaptenzorg. Als probleemoplosser en begeleider. Natasja helpt je om jouw uitdagingen op orde te krijgen en te houden.


Mirjam Duerink - Begeleider

 | 06-21546687

Mirjam heeft haar ervaring opgedaan in de verslavingszorg en de gehandicaptenzorg. Als begeleider en organisator van projecten. Mirjam staat naast je en leert je het dagelijkse leven te leven.


Albert Korte - Begeleider

a.korte@chog.nl | 06-40942024

Albert heeft zijn ervaring opgedaan in de sociaal-maatschappelijke hulpverlening en in het werken met complexe problematiek. Hij helpt je juist de goede dingen te doen. En de goede dingen juist te doen. 


Frank Schurink - Begeleider

f.schurink@chog.nl | 06-33141875

Frank heeft na zijn studie psychologie gekozen voor de begeleidingskant van de hulpverlening. Opgegroeit in een gezin van hulpverleners, is mensen helpen voor Frank vanzelfsprekend. Op Frank kun je rekenen. 


Lucas Duerink - Begeleider Nacht

l.duerink@chog.nl 

Lucas heeft het hulpverlenen van huis uit meegekregen. Hij zorgt dat het gezellig blijft, daar waar hij is door wie hij is. En hij zorgt uiterst professioneel dat het veilig is. Als de nood aan de man is, is Lucas je man. 


Gerard Grinwis - Beheerder / Werkbegeleider

 | 

Gerard heeft jarenlange ervaring in alle afdelinging van de bouw. Als geen ander weet hij wat er moet gebeuren op de werkvloer en hoe je mensen daarvoor motiveert. Of het nu met een geintje is of een serieuze toon, Gerard houdt je aan het werk!