Het team van CHOG

CHOG bestaat uit toegewijde professionals die mensen helpen om de zelfredzaamheid te versterken en mensen weer mee te laten doen aan de samenleving.

André Sluik - Directeur-bestuurder

| 06-40126774

André heeft zijn ervaring opgedaan in de jeugdzorg, gehandicaptenzorg en sociaal-maatschappelijke hulpverlening. Als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener, coach, ontwikkelaar en manager. Hij zorgt ervoor dat bij het organiseren van zorg het om de mens blijft gaan.


Gerrit Duerink - Hoofd hulpverlening

| 06-37550429

Gerrit heeft zijn ervaring opgedaan in de verslavingszorg en maatschappelijke hulpverlening. Als maatschappelijk werker, directeur, projectleider. Maar nooit zonder te begeleiden. Want hulpverlening is voor Gerrit altijd persoonlijk.


Erik Velema - Hoofd activering

- 06-20557645

Erik heeft zijn ervaring onder andere opgedaan in de verslavingszorg, gehandicaptenzorg en de bouw en middenstand. Als systeemtherapeut, projectleider, begeleider en als ondernemer. Hij zet van alles op, haalt je erbij en loopt met je op.


Natasja Grinwis - Begeleider

- 06-51896989

Natasja heeft haar ervaring opgedaan in de commerciële en maatschappelijke dienstverlening en de gehandicaptenzorg. Als probleemoplosser en begeleider. Natasja helpt je om jouw uitdagingen op orde te krijgen en te houden.


Mirjam Duerink - Begeleider

- 06-21546687

Mirjam heeft haar ervaring opgedaan in de verslavingszorg en de gehandicaptenzorg. Als begeleider en organisator van projecten. Mirjam staat naast je en leert je het dagelijkse leven te leven.


Sofie Schurink - Medewerker Zorgcyclus

- 06-23855783

Sofie studeert Pedagogische Wetenschappen en onderhoudt in deeltijd onze zorgcyclus. Van rapportages tot begeleidingsplannen, Sofie zorgt dat het gebeurt, dat het goed gebeurt en dat het op tijd gebeurt. (Zie al haar lijsten...).


Corian Drenthe - Begeleider

- 06-36558124

Corian heeft haar ervaring opgedaan in de retail, horeca en hulpverlening. Corian loopt met je op, in jouw tempo. En zonder dat je er erg in hebt, gaat het je steeds een beetje beter af.


Gerard Grinwis - Beheerder

Gerard heeft jarenlange ervaring in alle afdelinging van de bouw. Als geen ander weet hij wat er moet gebeuren op de werkvloer en hoe je mensen daarvoor motiveert. Of het nu met een geintje is of een serieuze toon, Gerard houdt je aan het werk!