Erik Velema

management · activering

e.velema@chog.nl 

06-20557645

Ik heb mijn ervaring onder andere opgedaan in de verslavingszorg, gehandicaptenzorg en de bouw en middenstand.

Als systeemtherapeut, projectleider, begeleider en als ondernemer. 

 

Vanaf dag 1 betrokken bij CHOG, maar vooral bij mensen. 

Dat is eigenlijk in wezen wat mijn hart sneller doet kloppen.  De zorg aan mensen vanuit verbinding. Dat doe ik graag vanuit mijn eigen identiteit.  

Gewoon zo als ik door God geroepen ben.

Ik probeer te inspireren en te ondersteunen zodat mensen weer gaan floreren. Dat is de kern van de zorg die ik probeer te leveren vanuit de rol die ik binnen CHOG heb.  Dit naar Cliënten, maar ook naar mijn collega’s.

Ik ben, wat men noemt, iemand die ervarend leren is en hou er van om mensen te activeren. Dat kan ik soms provocerend en directief doen, maar  meestal is dat een manier om iemand wat uit de tent te krijgen om daarna gelijk weer in verbinding te zijn.

Ook zoek ik, veelal, naar nieuwe manieren om met mensen in contact te komen via gesprekken die raken, groepsdynamiek of coaching op gedrag.

Ik hou er van als het een beetje schuurt. Benoem zaken die anderen soms schuren te benoemen.

Eigenlijk zoek ik altijd naar het verhaal achter de woorden. En het gedrag van mensen. Ik koppel dat graag aan wat ik uit mijn geloof haal en wil van daaruit graag  de verbinding maken naar de ander, maar ook de ander laten verbinden met zichzelf , naar anderen en naar God.

Daarin probeer ik vanuit mijn rol als manager de mensen mee te nemen vanuit de presentiebenadering.